25. april 2012

Fædi bleia mamma!

Ilyas er en selvstendig gutt, som har taklet bleislutt utrolig bra. Han er nå 100% bleiefri, også om natta. Kom i bhg om mandagen og de skulle på tur, ble et spørsmål om Ilyas kunne ha på seg bleie kun på turen siden han skulle være med de store barna. Dette ville ikke Ilyas "Fædi bleia mamma" var beskjeden med armene i kors.. Og det gikk strålende. Ingen uhell på turen.

Samme kveld skulle jeg ta Ilyas på bleia, for han skulle legge seg og jeg fikk samme beskjed "Ikke vil ha på. Fædi bleia" (Det skal sies at bleia hans allerede hadde vært tørr om natta i 1 uke) Så da fikk han sove uten bleie, og det har gått kjempe bra sålang. Har lagt en kladd i senga (fåes kjøpt på apoteket) under lakenet, så om han skulle ha uhell vil det ihvertfall ikke trekke seg inn i madrassen.

Ilyas er tydelig stolt av å ikke bruke bleien, og det er så gøy og se hvor stolt han blir over sine egen presentasjoner. Og jeg blir jo heller ikke mindre stolt.

Ellers er det ikke så mye som skjer her. Vi skal selge bilen nå - kjøper ny utover sommeren. Reiser til Tyrkia 7. juni. Huseyin har fått seg jobb - hurra!!

Nå venter vi på sommeren!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar